ASISTENT MANAGER FORMARE

ANUNT

“Fii voluntar pentru comunitatea ELLE'S”

Organizatia gazda structura polisportiva Club Sportiv “ELLE’S” Fitness & Beauty Center Bucuresti, persoana juridică de drept privat, fără scop lucrativ, organizează şi administrează activităţi de voluntariat.

Pe aceasta cale lanseaza Campania de recrutare si selectie a unui numar de 10 voluntari care doresc sa desfasoare activitati de voluntariat pentru pozitia asistent manager, departament educatie si formare profesionala, în cadrul Organizatiei gazda structura polisportiva Club Sportiv "ELLE'S" Fitness & Beauty Center Bucuresti.

Activitatea de voluntariat se consideră experienţă profesională şi/sau în specialitate, în funcţie de tipul activităţii, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite, dupa caz.

Activităţi în cadrul serviciului de voluntariat:

• organizarea de stagii de voluntariat pe o perioadă cuprinsă între 2 luni - 12 luni, pentru un număr de minim 60 de ore/luna (aprox. 2 – 3 h/zi x 5 zile = 15 h/săpt x 4 săpt = 60 h/lună);

• oferirea posibilităţii excepţionale de dezvoltare personală a voluntarilor.

Categoriile de beneficiari ai programului: persoane cu vârste cuprinse între 16- 60 ani, care doresc să se implice în activităţi de voluntariat.

CAND: DUM, 16 IUN 2019 - LUN, 15 IUN 2020

UNDE: La domiciliul ales al voluntarului

Beneficii oferite:

  • eliberarea certificatului de voluntariat;
  • posibilitatea de promovare;
  • sansa de dezvoltare personala (abilitati de comunicare, abilitati de public speaking, team work, abilitati de management, marketing etc.);
  • posibilitatea de a participa la cursuri de formare in diverse domenii, cu reducere 10%;
  • atmosfera de lucru pozitiva si sprijinirea oricarei idei;

- decontare cartela de telefon si transport, dupa caz;

- beneficierea de titluri onorifice, decoratii, premii, in conditiile legii;

- alte beneficii in functie de performante.

Conform legii 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România, publicată în Monitorul Oficial, partea 1, nr 469 din 26 iunie 2014, voluntariatul reprezintă participarea voluntarului persoană fizică, la activități de interes public desfășurate în folosul altor persoane sau al socității, organizate de către persoane juridice de drept public sau de drept privat, FĂRĂ RENUMERAȚIE, individual sau în grup.

Legea nr. 78/2014, privind reglementarea activiății de voluntariat:

(i) prevede relația dintre voluntar și organizația gazdă,stabilită prin intermediul unui acord cadru,

(ii) recunoaște voluntariatul ca experiență profesională

(iii) furnizează un certificat de competențe dobândite prin voluntariat (certificatul conține opt competențe cheie, conform Cadrului național și european al calificărilor, similare celor din certificatul Youthpass).

Iata mai jos cateva motive:

1. Poti cunoaste tineri de varsta ta, cu aspiratii sau dorinte asemanatoare si de la care poti invata;

2. Iti poti dezvolta abilitatile sociale si practice.

"Voluntariatul poate demonstra abilitati si competente care pot fi dificil de observat in timpul interviului. Implicarea in activitati de voluntariat poate spune foarte multe despre dedicarea si implicarea unui candidat in problemele sociale" - Bec Miller, Head of SEEK Volunteer.

3. Poti descoperi ce te pasioneaza

4. Poti contribui la societatea in care traiesti

5. Iti poate oferi un start in cariera

6. Voluntariatul este aproape echivalentul muncii platite.

Un studiu realizat de SEEK, cea mai mare platforma de recrutare din Australia a descoperit ca 95% dintre angajatori considera ca voluntariatul valoreaza la fel de mult ca un job platit in CV-ul unui candidat. In plus, daca activitatile de voluntariat a fost realizata intr-un domeniu care este relevant pentru job-ul dorit, 85% dintre respondenti o vor considera similara cu un job obisnuit.

7. Un push in fata celorlalti candidati.

Potrivit SEEK, 92% dintre recruiteri sunt de parere ca actiunile de voluntariat reprezinta un avantaj in CV-urile candidatilor.

Dosarul personal cuprinde urmatoarele documente:

- Copie C.I. si certificat de nastere;

- C.V. Europass;

- Cerere stagiu de voluntariat asistent manager formare profesionala;

- Declaratie antecedente comportamentale ;

- Scrisoare de motivatie. Raspunsul la intrebarea: De ce vrei sa fii voluntar in cadrul Clubului Sportiv "ELLE'S" Fitness & Beauty Center Bucuresti?;

- Contract de voluntariat;

- Fotografie;

- Fisa voluntarului.

Informatii suplimentare se pot obtine la nr de tel 0724.217.487 de Luni pana Vineri intre orele 13.30 - 18.00 sau pe adresa de email clubsportivelles@yahoo.com, departament Voluntariat.

Voluntarii care au aplicat vor fi selectati pentru interviul final.

TE ASTEPTAM IN ECHIPA NOASTRA!

Presedinte – Fondator,

Elena Sofronie

Club Sportiv “ELLE’S” Fitness & Beauty Center

Bucuresti