Căutam un „frate profesional”

Pentru o minte aparte, piața muncii este o lume cu totul nouă, de foarte multe ori copleșitoare. Însă știm că este posibil. Și ei pot sau vor putea, dar au nevoie de sprijinul nostru, de susținerea fiecăruia dintre noi.?

Astăzi vă povestim despre Mihai, un adult cu minte aparte, care a intrat în acest univers necunoscut și nou, numit locul de muncă. Dacă pentru noi, un loc de muncă poate fi adeseori dificil și o reală provocare, vă invităm să faceți un exercițiu de imaginație și să înmulțiți cu 1000 aceste sentimente – așa simte o minte aparte impactul cu o astfel de activitate.

Mihai are nevoie de un om cu inima deschisă care să îl însoțească la locul de muncă. Nu vrem să folosim aici termenul de însoțitor. Mihai are nevoie de un prieten voluntar care să fie alături de el și să îi reamintească constant că și el poate. Mihai are nevoie de un „frate profesional”: de luni până vineri, doar două ore. 120 de minute care vor conta foarte mult pentru el, pentru familia lui, pentru noi și în fond, pentru întreaga societate.✨