Comunitatea Seniorilor Pricepuți

Creăm o comunitate online și offline a seniorilor pricepuți, cu abilități, pasiuni care pot fi transmise în comunitate. Dna Delia, de pildă, este singură și își ocupă timpul creând tot felul de tricotaje, brățări, coliere de mână. La fel și dna Carmen, care pe lângă creațiile sale foarte frumoase gătește și dumnezeiește :)

Suntem în etapa de identificare a 40 de astfel seniori pricepuți în orice domeniu, din București și Galați, care vor fi prezentați pe website-ul seniorpriceput.ro. Poate fi oricine se pricepe bine să facă ceva sau să ofere un serviciu, vrând astfel să conectăm oamenii care au pasiuni comune, care vor să învețe și apoi să redăm seniorilor sentimentul de utilitate și chiar să le oferim șansa de a-și suplimenta veniturile.

Acești oameni aflați la vârsta de argint vor fi promovați în comunitate de către tineri.

Noi ne-am dori să avem min. 10 voluntari în primul rând din București și Galați care să articuleze împreună o „strategie” de promovare a seniorilor în social media și pe alte canale.

„Comunitatea seniorilor pricepuți” este unul dintre proiectele câtigătoare în programul Start ONG, administrat de Asociația Act for Tomorrow și finanțat de Kaufland România.

Proictele noastre pot fi citite aici: www.geac.ro; www.seniorul.ro.