Gala Națională a Voluntarilor 2018_recrutare de voluntari în organizare

Gala Națională a Voluntarilor este eveniment de marcă al Federției VOLUM care de 8 ani aduce în prim plan și sărbătorește meritele voluntariatului la nivel național, în luna decembrie. Organizații și instituții, presă, parteneri strategici și reprezentanți ai voluntariatului corporate, se adună sub umbrela unui moment de celebrare a VOLUNTARIATULUI. O dată pe an voluntarii sunt cu adevărat aplaudați și poveștile lor sunt auzite de o țară întreagă.

#VoluntarPentruRomânia
Te invităm să te alături echipei noastre și împreună să organizăm acest moment de celebrare pentru voluntarii din toată țara! Căutăm 20 de voluntari care să ne ajute să facem din seara Galei cu adevărat o festivitate, iar pentru asta sunt multe detalii de organizat pentru care e nevoie de sprijin. Toți cei înscriși la acest apel până în 15 noiembrie vor primi un formular de selecție. Dintre înscriși vor fi aleși doar 20 de voluntari care ajung la interviul de grup de la finalul lunii noiembrie. Detaliile despre întâlnirea de grup vor fi comunicate către cei 20 de voluntari selectați după data de 26 noiembrie.

Gala Națională a Voluntarilor este singura competiție națională ce premiază meritele voluntariatului în România. Aflată la a 8-a ediție, competiția este organizată cu sprijin instituțional și corporate, implică peste 30 de membri in juriul oficial, promovare națională și este un eveniment de referință pentru sectorul neguvernamental românesc ce premiază 4 categorii și peste 20 de secțiuni. Seara de premiere va avea loc la București, la mijlocul lunii decembrie 2018.

#ÎmpreunăDe100DeAni!
În an centenar miza acestei Gale este cu atât mai clară: de 100 de ani construm împreună prezentul pe care îl împărtășim sub numele de România! La Gala Națională, anul acesta ne reamintim de calitațile și punctele tari care ne fac să fim și mândri de acest prezent, iar Voluntariatul, prin proiectele care implică voluntari, echipele și coordonatorii de voluntari, este unul dintre aceste puncte tari ale românilor. De 100 de ani Suntem Împreună… prin Solidaritate, la bine și la greu!

Editia 8 a Galei Naționale ne reamintește 100 de calități care ne fac să fim împreună un tot unitar și celebrează proiecte care au ridicat nivelul calitativ al vieții în România în 2018, voluntari care și-au dedicat timpul și energia să transforme realitatea tuturor în mai Bine, echipe de voluntari și coordonatori care au muncit pentru cu speranța unei zile mai luminoase în care să ne trezim, cât mai mulți dintre noi… ca o comunitate!