Conferința Națională "Voluntariat și Educație"

Căutăm 10 voluntari pentru o lume nouă: schimbarea începe prin educație!
Suntem Federația VOLUM, din București. Se apropie unul dintre cele mai mari evenimente pe care le organizăm anual și avem bucuria să lansăm apelul de recrutare pentru 10 voluntari care să ne întregească echipa în această aventură: in 13, 14 și 15 iunie avem nevoie de sprijin vioi pentru desfășurarea Conferinței Naționale în domeniul Voluntariatului, aflată la a 3-a ediție. Tema din acest an a evenimentului este “Voluntariat și Educație” și se va dezvolta în ateliere paralele, prezentări de proiecte și panel cu invitați speciali din toată țara.

PR-ul și organizarea unui eveniment se rezumă adesea într-un cuvânt: AVENTURĂ!
Căutăm 10 temerari vioi care susțin voluntariatul, sunt interesați de tema educației, vor să experimenteze responsabilitatea de a face parte din echipa organizatorică a unei conferințe naționale și își doresc să cunoască mediul ONG din România prin intermediul unui eveniment atât de important de networking.

Detaliile evenimentului care ne dă putere, ne crește și ne aduce împreună!
Conferinţa Naţională în domeniul Voluntariatului este organizată anual de Federaţia VOLUM, se află la a 3-a ediţie şi reuneşte peste 140 de participanţi şi experţi din sectorul neguvernamental românesc, mediul privat şi reprezentanţi ai instituţiilor publice. Evenimentul îşi propune să coreleze prin dezbateri, împărtăşirea de experienţe şi modele de bună practică dimensiunea Voluntariatului cu domenii relevante în România precum Educaţia, Serviciile Sociale sau impactul Sectorului Nonprofit.