De la elev la angajat: advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj

Proiectul își propune înființarea programelor V13 si Empo, care vor acționa ca un cadru pentru activități dedicate tinerilor inactivi și femeilor casnice/inactive. În conformitate cu strategiile FAS și România, activitățile proiectului vor avea o puternică abordare participativă, vor promova învățarea informală, instruirea pentru muncă, vor crește participarea în educația formală/formare profesională și capacitatea de a pleda pentru nevoile lor și de a combate activ excluderea socială și economică.

Dacă te regăsești în profilul voluntarului descris în secțiunea alăturată și dorești să afli mai multe detalii, poți accesa site-ul www.fundatia-adina.ro sau ne poți contacta la numărul de telefon 0758 939 450, în fiecare zi de luni până vineri între orele 13:00-17:00.

Proiectul este derulat de Fundația Adina Stiftelsen în parteneriat cu Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021