Educația rescrie povestea

În data de 2 noiembrie, organizăm evenimentul „Educația rescrie povestea”, aflat sub Înaltul Patronaj al Administrației Prezidențiale, ce va avea loc la Universitatea din București, Facultatea de Drept, Aula Magna.

Conceptul de anul acesta este bazat pe esența programului Teach for Romania, pe credința că fiecare copil are potențial și că prin educație își poate rescrie viitorul. "Un om poate schimba o lume. Dar împreună?" este afirmația și întrebarea pe care o adresăm prin agenda acestei ediții.
Vom arata cum copiii își rescriu povestea prin educație, își transformă lumea lor interioara, lumea familiei și a comunități și apoi pot transforma întreaga lume împreună.

La eveniment așteptăm peste 350 de participanți din toate palierele educației, oameni ce își dedică timpul și energia transformării viitorului. Împreună vom împărtăși poveștile copiilor, profesorilor, directorilor, oficialităților și tuturor celor ce susțin misiunea Teach for Romania. Conștientizăm astfel impactul colectiv, realizat doar prin forța cumulată a fiecăruia dintre noi!

Te invităm să te alături echipei de organizare și să facem un pas înainte în a împlini viziunea Teach for Romania și anume „Educație de calitate pentru fiecare copil din România”.

În data de 23 octombrie, începând cu ora 18:00 va avea loc interviul de grup iar în perioada 25-31 octombrie vor avea loc 2 întâlniri de cunoaștere și pregătire (durata aprox. 2-3 h/ întâlnire).

Mai multe detalii despre Teach for Romania găsiți la www.teachforromania.org