Figuratie film caritabil "Copacul Dorintelor"

În septembrie începem filmările unui proiect tare drag nouă, o campanie inedită de strângere de fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței. Este vorba despre filmul caritabil „Copacul dorințelor“, primul lungmetraj de fictiune caritabil din România, inspirat din realitatea copiilor care înfruntă un diagnostic incurabil și a pacienților HOSPICE.

„Copacul Dorințelor“ își propune să transmită un mesaj despre speranță, fiind totodată o incursiune în lumea fantastică a uneia dintre cele mai importante opere literare pentru copii, „Amintiri din copilărie“ a lui Ion Creangă.

Prin voluntariat alegeti sa faceti o schimbare pentru cei care se confrunta cu realitatea unui dignostic dur. Ne dorim ca acest proiect care va strange fonduri pentru HOSPICE să fie cât mai autentic, asa ca vă invităm cu drag să apăreți in acest film. Îi rog pe cei care doresc să aibă o apariție în acest proiect caritabil să trimită un mail colegei noastre Diana Dumitru la diana.dumitru@hospice.ro , sau sa o contacteze la numarul 0730 584 450.

Mentionam ca in cadrul acestui proiect puteti veni si cu alti prieteni, membri de familie si/ sau colegi.

Filmarile vor avea loc in aer liber, asigurandu-se distantarea sociala. Locatia va fi confirmata doar voluntarilor care se inscriu in acest proiect.