Fii voluntar la Teach for Romania!

Teach for Romania recrutează voluntari în departamentul de operațiuni. Vezi mai jos detalii despre evenimentele pe care le organizăm:

Evenimente pe parcursul anului
Pe parcursul anului, organizăm training-uri pentru profesorii din program, evenimente de fundraising și conferințe pe diverse teme. În 15 iunie 2019 organizăm conferința de alumnizare a profesorilor din generația a 4-a, care au încheiat cei 2 ani de predare.

Academia de vară

Una din cele mai importante etape ale acestui proces de pregătire este organizarea, în perioada verii, a Academiei de Leadership și Pedagogie Teach for Romania 2019, cea mai puternică experiență transformațională de leadership și formare didactică inițială din România, prin care pregătim profesorii acceptați în program ca viitori lideri în comunitățile vulnerabile.
Academia va avea loc în perioada 29 iunie-11 august 2019 și este împărțită în:

  • Perioada de pregătire teoretică: 29 iunie – 21 iulie, în București
  • Perioada de practică: 22 iulie – 11 august, într-o școală parteneră dintr-o comunitate rurală care va fi aleasă ulterior.

Pe toată durata Academiei, participanții și echipa de organizare locuiesc, învață și experimentează împreună filosofia Teach for Romania despre educație.
Vara asta, fii voluntar în echipa de organizare a Academiei de Leadership și Pedagogie!

Ediția de anul trecut: http://teachforromania.org/academia-de-leadership-si-pedagogie-2018/

Și tu poți face parte din povestea noastră, devenind voluntar! Am gândit pentru tine un program de voluntariat prin care să crești autentic, în timp ce înveți lucruri noi și acumulezi cunoștințe și aptitudini prețioase. Te așteptăm alături de noi în departamentul de Operațiuni!

Află mai multe despre activitățile din Departamentul de Operațiuni:
http://teachforromania.org/wp-content/uploads/JD_Voluntari_Ops_2019.pdf


Aplică completând formularul de aici: https://teachforromania.typeform.com/to/uAvpix

Procesul de selecție constă în:

  • Completarea formularului;
  • Interviu la sediul nostru în perioada 6-10 mai 2019.

Dacă treci de etapa de selecție urmează câteva etape obligatorii:

  • Participare la întâlnirea de cunoaștere: luna mai, la sediul Teach for Romania (vom stabili data ulterior);
  • Participarea la un training de organizare de evenimente: luna iunie, la sediul Teach for Romania (vom stabili data ulterior);
  • Participare la conferința de Alumnizare a generației a 4-a de profesori și învățători: 15 iunie, București
  • Participarea ca voluntar la Academia de Leadership și Pedagogie: 29 iunie – 11 august (vom stabili zilele în funcție de disponibilitatea ta);
  • Participarea la alte evenimente și activități pe parcursul anului.

​Dacă ai întrebări suplimentare, scrie-i colegei noastre, Anamaria Sabou -Operations Coordinator pe adresa: anamaria.sabou@teachforromania.ro.