Gala Națională a Voluntarilor 2017

Gala Națională a Voluntarilor este evenimentul care de 7 ani marchează și sărbătorește meritele voluntariatului la nivel național. Organizații și instituții care implică voluntari, coordonatori de voluntari, voluntari și echipe de voluntariat...toți la un loc ne strângem să apreciem pașii pe care i-am făcut cu toții de-a lungul anului 2017 pentru ca lumea în care trăim să fie un loc mai bun, un loc în care ne dorim să fim și un loc în care dorința de schimbare este mai mare ca oriunde în altă parte.

Anul acesta Gala Națională a Voluntarilor a împlinit cei #7anideacasa și vine cu invitația de a sărbători oamenii MARI, care dăruiesc din timpul, energia și abilitățile lor, pentru a face schimbări cu impact în comunitate, prin voluntariat.

Te invităm să te alături echipei noastre și împreună să le spunem „Mulțumesc!” tuturor. Prima întâlnire cu voluntarii selectați pentru interviul de grup va avea loc în data de 23 noiembrie. Detaliile despre întâlnire vor fi comunicate către cei selectați în data de 21 noiembrie.

Gala Națională a Voluntarilor este singura competiție națională ce premiază meritele voluntariatului în România. Aflată la a cincea ediție, competiția este organizată cu sprijin instituțional și corporate, implică 33 de membri ai juriului, promovare națională și este un eveniment de referință pentru sectorul neguvernamental românesc ce premiază 4 categorii și 21 de secțiuni. Seara de premiere va avea loc la București în data de 19 decembrie 2017. (www.galavoluntarilor.ro)