Gala Națională a Voluntarilor - ediția 2016

Gala Națională a Voluntarilor este evenimentul care de 6 ani marchează și sărbătorește meritele voluntariatului la nivel național. An de an, organizații, instituții, voluntari și companii...toți la un loc ne strângem să apreciem pașii pe care i-am făcut cu toții de-a lungul anului 2016 pentru a aduce o schimbare pozitivă în comunitate.

Anul acesta Gala Națională a Voluntarilor, ajunsă la cea de-a VI-a ediție, vine cu invitația de a celebra activitățile făcute #CuDrag, cu empatie, cu solidaritate, în intenția de a contribui la o o comunitate mai bună.

Te invităm să te alături echipei noastre, să cultivăm împreună bunătatea, la Gala Națională a Voluntarilor 2016! Prima întâlnire cu voluntarii selectați pentru interviul de grup va avea loc în data de 10 decembrie. Detaliile despre întâlnire vor fi comunicate către cei selectați, în data de 8 decembrie.

Gala Națională a Voluntarilor este singura competiție națională ce premiază meritele voluntariatului în România. Aflată la a șasea ediție, competiția este organizată cu sprijin instituțional și corporate, implică 30 de membri ai juriului, promovare națională și este un eveniment de referință pentru sectorul neguvernamental românesc ce premiază 4 categorii și 22 de secțiuni. Seara de premiere va avea loc la București în data de 14 decembrie 2016. (www.galavoluntarilor.ro)

Acest eveniment face parte din proiectul „V.I.S.S – Voluntariat în Servicii Sociale”, proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă. Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elvețiano-Român, vă invităm să vizitați http://www.swiss-contribution.ro şi www.swiss-contribution.admin.ch/romania .