GLIT Fest - Festival de Arta Urbana

GLIT FEST este un festival al culturii în natură și un proiect dezvoltat de Asociația Grup Local de Inițiativă pentru Tineret, în perioada 31 august -2 septembrie, când Parcul Băi din Moinești se transformă într-o platformă de susținere a artei locale și nu numai.
Festivalul va fi o întâlnire în parc, cu prietenii, unde vom prezenta o serie de activități pentru iubitorii de muzică, artă, teatru, dans, ateliere de creație și dezvoltare personală.
Vrem să punem în valoare comunitatea artistică locală și să atragem publicul prin experimente culturale și abordări noi ale unor workshopuri de dezvoltare personala: public speaking, leadership, social media, fashion blogging etc.
Proiectul, gândit ca o alternativă gratuită de petrecere a timpului în aer liber, este realizat cu sprijinul Unității Administrative Teritoriale – municipiul Moinești, în parteneriat cu Leaders Foundation, Societatea Studenților în Medicină București, Liga Studenților Electroniști.
GLIT Fest este primul eveniment de acest gen din oraș, festivalul a fost inițiat și este coordonat de un grup de tineri voluntari de la Asociația Grupul Local de Inițiativă pentru Tineret, din Moinești