Hai să ne strângem un milion la curățenie. Pe 15 septembrie!

Pe 15 septembrie va fi World Cleanup Day, ziua în care milioane de voluntari de pe tot Globul vor ieși la curățenie.

Hai și tu pe 15 septembrie la cea de-a 6-a Zi de Curățenie Națională Let’s Do It, Romania! Ne propunem o nebunie - cum ar fi să mobilizăm 1 milion de români la curățenie în toată țara, într-o singură zi? Let`s Do It!

Înscrie-te aici alaturi de prietenii tăi: http://bit.ly/2w5xdQE

Unde facem curat:
- vom avea zone cu deseuri in fiecare judet, pe care ti le vei putea aloca dupa data de 1 septembrie
- vom avea puncte de inregistrare in fiecare judet pentru dimineata de 15 septembrie, unde vei putea veni sa iei saci si manusi si o zona cu deseuri, daca nu ti-ai alocat deja una online. Lista punctelor de inregistrare va fi disponibila pe letsdoitromania.ro

Cum poti sustine Let’s Do It, Romania! până pe 15 septembrie?

***Ajută-ne sa facem Harta Deșeurilor – descarcă gratuit aplicația World Cleanup de pe AppStore sau GooglePlay și pune online, printr-un singur click, deseurile pe care le gasesti în natura! Pentru cei mai implicati voluntari, avem premii în valoare de 17 250 RON: Ultrabook ASUS ZenBook UX430, smartphone ASUS ZenFone 5 Lite, o bicicletă COBI Bicycle, doze de Red Bull și produse Mondelez.

***Susține o echipă de 5 voluntari printr-un sms cu textul "LDIR" în valoare de 5 euro fără TVA la 7473.

***Cumpără-ți tricoul de Doer sau alte obiecte personalizate de pe magazinul online disponibil pe letsdoitromania.ro!

***Dă mesajul mai departe în social media și invită-ți prietenii la event!


Cu cine facem Ziua de Curățenie Națională?

Împreună cu rețeaua națională din cele 41 de județe, care cuprinde 200 de voluntari și...cu TINE!

Și pentru că proiectele mari necesită sprijin pe măsură, Kaufland Romania este partenerul principal al Zilei de Curățenie Naționale, iar 50 de alte companii susțin inițiativa.

Parteneri instituționali: Ministerul Mediului, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul Turismului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Jandarmeria Română, Administrația Națională a Penitenciarelor, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România și Asociația Municipiilor din România.

La nivelul societății civile, 56 de organizații neguvernamentale și grupuri civice din România, reunind zeci de mii de copii, tineri și adulți implicați și sute de mii de beneficiari și-au asumat împreună susținerea Zilei de Curățenie Națională, prin memorandumul semnat în luna iulie.

Ne vedem la Ziua de Curățenie Națională?
Înscrie-te aici: http://bit.ly/2w5xdQE

Let`s Do It, TOGETHER!