Holistic Magazine - voluntari Social Media (remote)

Te simți vinovat când pierzi prea mult timp pe rețelele de socializare? Toată lumea îți face zilnic observații? Noi te înțelegem. Transformă-ți vinovăția în mândrie făcând parte din echipa de Social Media a proiectuluiHOLISTIC Multilingual Magazine. Dacă ești mereu la curent cu ce se întâmplă în mediul online și îți place să împărtășești și cu alții și ești disponibil 10 minute pe zi, ești voluntarul ideal. Ei, ce zici?

Îți trebuie doar un cont de Facebook activ și 10 minute zilnic pentru a distribui conținutul creat de revista Holistic în grupuri-țintă în timp util. Bonus, ajutorul tău este binevenit pentru a le propulsa în feed-urile cititorilor noștri, doar printr-o reacție și un comentariu la postare.

Voluntarii dedicați și responsabili nu numai că-i vor ajuta pe colegii lor, promovându-le articolele, dar vor putea să și primească o adeverință de voluntariat, adeverință de practică profesională și/sau recomandare de la coordonatorul Holistic Multilingual Magazine, totul în baza unui contract de voluntariat, după trei luni de activitate neîntreruptă.

Dacă te-am convins, alătură-te nouă completând următorul formular https://cutt.ly/Sxf9M5A