Premiera Filmului pentru Copii "Magicianul" - Scoala Micile Vedete

In data de 27 octombrie, la Cinematograful Movieplex, din Plaza Romania, va avea loc Premiera Filmului pentru Copii “Magicianul”, realizat de Scoala Micile Vedete. Filmul este cel de-al cincilea episod din seria de filme cu detectivi, marca Micile Vedete. Iar tema abordata atinge si un subiect social sensibil, copiii cu dizabilitati.

Mentionam ca avem o singura zi alocata acestui eveniment - joi, 27 octombrie, intre 9:00-22:00, insa la detaliile completate pe platforma am fost nevoiti sa bifam si data de 28 octombrie.

Asiguram: necesarul de apa, masa de pranz, adeverinta de participare, multa buna-dispozitie si zambete din partea celor mici. :)

La eveniment vor fi prezenti copiii care au jucat in film, parintii, bunicii acestora, cadre didactice si directori ai scolilor partenere din Bucuresti, reprezentanti ai sponsorilor, reprezentanti ai publicatiilor online, presa si TV, reprezentanti ai institutiilor publice cu care colaboram (primarii, centre culturale etc). Totalul invitatilor este de 350 persoane, maximul salii in care se va desfasura evenimentul.

Scoala de Film si Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” (www.micilevedete.ro) este un proiect educational nonguvernamental al Asociatiei Tineri pentru Terra, unic în Romania, care se adreseaza exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, oferind instrumente de dezvoltare personala si inteligenta emotionala prin intermediul a trei discipline inovative, special create si adaptate: Tehnica de filmare, Interpretare si Dictie pentru copii.

La 6 ani de la infiintare, Scoala „Micile Vedete” se mandreste cu un portofoliu de 24 de filme de scurt metraj pentru copii, majoritatea cu teme educative, care au avut importante participari la festivalurile de film pentru copii din Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia si Australia, dar si peste 40 de aparitii ale copiilor in spoturi publicitare, sociale si filme de lung metraj.