Strangere fonduri pentru dotare sală de kinetoterapie pentru copii

Suntem Fundația Șansa la Viitor și ne-am propus să oferim soluții de tratament gratuit copiilor născuți prematur cu probleme grave de sănătate. În acest scop am reabilitat și am modernizat complet o clădire de 4 nivelei, clădire ce va deveni clinica fundației, Clinica IUVOMED. Aceasta va funcționa și în regim privat, pe lângă circuitul creat pentru cazurile fundației, acoperind 23 de specializări medicale, cu scopul de a finanța Fundația.

Vrem să demarăm activitatea clinicii cât mai curând, chiar și parțial în fază inițială. Așadar, misiunea noastră actuală este dotarea parterului, unde am proiectat o sală de kinetoterapie pentru copii. Pentru a crea acest spațiu și a-l face funcțional avem nevoie de aproximativ 50,000 Euro.

Așadar, vom participa la și vom crea diverse evenimente unde vom comunica prezența noastră în societate, vom organiza diverse acțiuni de strângeri de fonduri și vom interacționa cu o mulțime de persoane și diverse companii cu ajutorul cărora vom reuși să ajutăm mai departe. Vom citi, vom cerceta, vom scrie, vom suna, vom dezvolta prietenii și parteneriate, vom vorbi, vom asculta, vom reuși.