Țară, țară, vrem prieteni de joacă!

În centrele Help Autism, pauzele de joacă dintre orele de terapie sunt așteptate cu entuziasm. În acest timp de joacă, mințile aparte pot face pași înainte în drumul terapeutic, întărind anumite comportamente sau dezvoltând noi abilități. Iar jocul a fost mereu alături de misiunea noastră, pauzele de joacă fiind un timp de distracție, învățare și socializare.

A. își dorește să se joace cu mingea, vrea să coloreze și abia așteaptă să își facă noi prieteni. A este un copil cu minte aparte, dar care are aceleași dorințe ca fiecare copil de vârsta lui.

Iar în acest moment, A. și alți copii cu minți aparte au nevoie de tine. De un prieten voluntar pentru pauza de joacă din centrul Casa Soarelui. Un voluntar cu inima deschisă, care să vină recurent, 2-3 zile pe săptămână, pentru a petrece un timp scurt de joacă alături de unul dintre copiii noștri.

Prietenul de joacă va fi instruit timp de două săptămâni de către terapeuții Help Autism pentru ca cele 20 de minute alocate pentru fiecare pauză să fie cât mai frumoase. 20 de minute care îți vor da peste 20 de motive să zâmbești, știind că oferi un sprijin copiilor cu autism. Iar prietenia cu mințile aparte este cu adevărat specială.