Influencer pentru Viață. Dăruiește comunității interviurile "Pentru Viață"

Voluntarii vor avea ocazia să experimenteze cum este să fii influencer pentru Viață. Nimic nu se compară cu sentimentul de împlinire pe care îl ai atunci când susții o cauză bună, în care crezi cu adevărat. Și ce este mai important decât Viața?

În cadrul proiectului Influencer pentru Viață. Dăruiește comunității interviurile Pentru Viață voluntarii vor distribui interviurile "Pentru Viață" de pe canalul YouTube al asociației LifeCall, transmițând astfel mesajul LifeCall la cât mai mulți oameni din comunitate.

Voluntarii vor face postări sau chiar filmări live în Facebook/TikTok/Instagram în care să povestească care interviu LifeCall i-a impresionat sau i-a ajutat și în ce măsură. De asemenea, pot să povestească despre prietenii sau cunoscuții care au fost impresionați de unul dintre interviurile LifeCall și cum le-au fost de folos.

Voluntarii se pot înscrie în proiect indiferent de localitatea în care se află sau în diaspora.

Canalul de Youtube al Asociației LifeCall: https://www.youtube.com/channel/UCZTONsjgksKqDBmyX1fCnbQ/videos

Ce obțin voluntarii:

  1. Sprijinind LifeCall ca voluntar, contribui la construirea unor destine viitoare. Nimic nu se compară cu sentimentul de împlinire pe care îl ai atunci când susții o cauză bună, în care crezi cu adevărat. Și ce este mai important decât Viața? Alăturându-vă misiunii LifeCall, puteți ajuta cât mai multe mame, și cât mai mulți copii să se bucure de darul minunat al vieții! LifeCall este o organizație non-profit cu misiunea de a sprijini necondiționat femeile însărcinate aflate în criză de sarcină. De asemenea LifeCall desfășoară pentru tineri și activități educaționale care invită la informare și dialog pentru ca ei sa nu se regăsească niciodată într-o situație de criză de sarcină, sau dacă cunosc pe cineva care poate ajunge în aceasta situatie să știe cum să intervină cu un sprijin concret.
  2. Certificat de voluntariat
  3. Cel mai implicat voluntar înscris în proiect este răsplătit la final cu un tricou LifeCall și devine eroul următorului interviu de la canalul de Youtube al LifeCall.

Pentru informații suplimentare poți trimite un mesaj la aurelia.oroviceanu@lifecall.ro.