Voluntari-poștași pentru Asociatia Învingem Autismul

Căutăm voluntari-poștași din diferite localități ale țării, care să ne ajute într-un proiect pilot din cadrul campaniei de direct mailing de la sfârșit de an 2021.

La sfârșitul fiecarui an, firmele pot opta pentru direcționarea a 20% din impozitul pe profit către un ONG. Asociația Învingem Autismul va invita firme din România să susțină activitatea Centrului de zi de recuperare Învingem Autismul, prin direcționarea gratuită a 20% din impozitul pe profit pentru susținerea terapiei copiilor cu autism înscriși în centru.

Voluntarii înscriși în proiect vor primi un colet cu scrisori, conținând povestea copiilor din Centrul de zi de recuperare Învingem Autismul, scrisori pe care voluntarii le vor livra pe parcursul lunii noiembrie-decembrie, la sediul firmelor din localitatea lor, la adresele menționate pe plicuri, ajutând astfel asociația la reducerea costurilor pentru expedierea scrisorilor, asigurând, de asemenea, o livrare sigură.

Voluntarii înscriși în proiect vor beneficia astfel și de o plimbare prin orașul lor, vor descoperi noi locuri, precum și firme care activează în localitatea lor. O dată primit coletul, voluntarii vor putea livra scrisorile oricând doresc în timpul lor liber, după scoală/serviciu sau în weekenduri, până la sfârșitul lunii noiembrie.

Voluntarii înscriși în proiect vor primi de asemenea informații despre Asociația Învingem Autismul și despre activitatea Centrului de zi Învingem Autismul, participând astfel la o campanie de conștientizare asupra autismului și vor putea în viitor să transmită mai departe cele învățate.

Detalii la tel. 0740.12.21.86