Voluntariat 12 luni in Milano Italia

Tipul voluntariatului: International prin Serviciul European de Voluntariat
Titlul: Dai un nome al tuo dono
Cand: 3 Septembrie 2018 - 2 Septembrie 2019
Unde: Milano, Italia
Nr voluntari: 1
Cu ce se va ocupa: Promovarea si incurajarea implicarii si cultivarea dialogului cultural, la favorizarea incluziunii, promovarea donarii de sange si a voluntariatului prin crearea de postere si alte materiale informative, sensibilizarea tinerilor privind un stil de viata sanatos, etc.

Organizatorul italian va face alegerea finala, in functie de CV si scrisoarea motivationala, ambele in engleza.
Daca veti fi selectati, veti participa in luna august la un training inainte de plecare care se va desfasura la Constanta.

ADAPTO - Asociatia pentru Promovarea Egalitatii intre Tineri a fost partener in peste 100 de proiecte internationale si are ca misiune promovarea principiilor egalitatii în rândul tinerilor, oricare ar fi deosebirile dintre acesteia. O regula interna a asociatiei este ca in fiecare proiect sa facilitam participarea in proportie de 10-50%(uneori s-a reusit 100%) a persoanelor cu oportunitati reduse.
Mai multe informatii despre ADAPTO puteti afla pe site-ul http://www.adapto.ro/ iar pentru a fi la curent cu proiectele ADAPTO va invitam sa dati "Like"/"Imi place" paginii ADAPTO Youth de facebook https://www.facebook.com/Adapto-Youth-145498702184467.

Daca doriti sa va inscrieti sau aveti nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati la adapto.evs@gmail.com sau la tel 0723493368.